Namık Kemal Ketenci Hasar ve Rücudan Sorumlu Grup Müdürü olarak atandı

Sigortacı Gazetesi

Perşembe, 17 Mayıs 2012
Yazı Boyutu
  • increase font size
  • Default font size
  • decrease font size
Sigortacı Gazetesi Mart 2010 Namık Kemal Ketenci Hasar ve Rücudan Sorumlu Grup Müdürü olarak atandı

Namık Kemal Ketenci Hasar ve Rücudan Sorumlu Grup Müdürü olarak atandı

e-Posta Yazdır PDF

Namık Kemal Ketenci

Ketenci, 1 Şubat 2010 tarihinden itibaren Ankara Sigorta Hasar ve Rücudan Sorumlu Grup Müdürü olarak atandı. Ahmet Çuhadar ise Hasar Denetim ve Lojistikten Sorumlu Grup Müdürü olarak görevini devam ettiriyor.

1976 yılında Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü’nden mezun olduktan sonra Spor Akademisi’nde Uzman Yardımcısı olarak görev yapan Namık Kemal Ketenci, 1979 yılında Anadolu Sigorta’da başladığı görevine 18 yıl devam etti ve 1997 yılında Hasar Müdür Yardımcısı unvanı ile emekliye ayrıldı. 1998 yılında Işık Sigorta’da danışman olarak çalışmaya başlayan Ketenci, 2000 yılından itibaren Hasar Grup Müdürü olarak sürdürdüğü görevini 2009 yılının ekim ayına kadar devam ettirdi. Ketenci, 1 Şubat 2010 tarihinden itibaren Ankara Sigorta Hasar ve Rücudan Sorumlu Grup Müdürü olarak atandı.

Ahmet Çuhadar yönetiminde Hasar, Hasar Denetim ve Lojistik, Rücu Grup Müdürlüğü olarak şirket organizasyonunda yer alan Grup Müdürlüğü, Şubat 2010’dan itibaren Hasar ve Rücu Grup Müdürlüğü ve Hasar Denetim ve Lojistik Grup Müdürlüğü olarak iki kola ayrıldı. Ahmet Çuhadar ise Hasar Denetim ve Lojistikten Sorumlu Grup Müdürü olarak görevini devam ettiriyor.

English

Namık Kemal Ketenci appointed the Group Manager responsible for Damage and Recourse

Ketenci who started working in Işık Sigorta as an advisor in 1998, continued his duty as Damage Group Manager to which he was appointed in 2000 until October 2009. Ketenci has been appointed as the Group Manager responsible for Damage and Recourse for Ankara Sigorta on 01 February 2010.

Galerieport
Assist Line
Sigortacı Önemli İnternet Adresleri

İstatistikler

Üyeler : 6999
İçerik : 3158
İçerik Tıklama Görünümü : 3130841

• Giriş Yap
  • Kayıt ol
    Kayıt Alanı
    *
    *