Sompo Japan Sigorta’dan kaskoda ‘Artı’ teminatlar

 Sompo Japan Sigorta’dan kaskoda ‘Artı’ teminatlar

Sompo Japan Sigorta kasko ürünleriyle sigortalılarını, onların araçlarını ve sevdiklerini birçok hasara karşı güvence altına almaya devam ediyor. Araç çarpma-çarpışma, yanma, çalınma, sel ve su baskını, deprem gibi birçok riske karşı teminat altına alınıyor. Ayrıca seçilecek ek teminatlarla hasarsızlık indirimi koruma altına alınabilirken, yurtdışı ek teminatıyla araç Türkiye sınırları dışındaki ülkelerde de teminat altına alınabiliyor veya poliçeye Artı Teminat eklenerek ayrıcalıklı hizmetlerden faydalanılabiliyor.
Kasko ürünlerine üç farklı plan dahilinde eklenebilen Artı Teminat, müşterilerin poliçe süresince ayrıcalıklı teminat ve hizmetlerden faydalanmasını sağlayan bir ek teminat paketi. Sompo Japan Sigortalılar standart kasko poliçelerine ek olarak satın alabilecekleri Artı Teminat planları ile olası bir hasar durumunda birbirinden avantajlı teminatlardan yararlanabilirler.
Artı Teminat kapsamında;
* Lastik ve akü hasarlarında eskime payı düşülmemesi,
* Anahtar ile araç çalınma hasarlarında muafiyet uygulanmaması,
* Kişisel eşya teminatı,
* Sınırsız ikame araç gibi birçok teminat sunuluyor.
Bunların yanı sıra, Genişletilmiş Sompo Japan Özel Onarım Hizmeti ve Ücretsiz Pasta-Cila uygulaması teminatlarını içeren Artı Hasar Planı ile hasar sonrasında da müşterilere ayrıcalıklı hizmetler sunuluyor.
Genişletilmiş Sompo Özel Onarım Hizmeti, aracın boya, kaporta ve iç döşeme aksamında oluşabilecek küçük ölçekli hasarların, özel onarım teknikleriyle, aracın orijinalliği bozulmadan ve standart Sompo Özel Onarım hizmetine göre genişletilmiş hizmet içeriği ve limitleriyle ücretsiz giderilmesi hizmetini kapsıyor.
Ücretsiz Pasta – Cila kapsamındaysa, aracın uğrayabileceği herhangi bir hasar sebebiyle, Sompo Japan EHOM (Ekspres Hasar Onarım Merkezi) servislerinde onarılması şartıyla, poliçe süresince yılda bir defa, onarım hizmeti sonrasında aracın tüm boyalı dış yüzeyine ücretsiz pasta ve cila uygulanıyor.
Müşteriler kasko poliçelerine Artı Teminat planlarından birini ekleyerek,  hem araçları için kapsamlı bir koruma sağlayabiliyor hem de kendilerini ve sevdiklerini olası hasarlara karşı güvence altına alabiliyor.

İlginizi Çekebilir

Leave a Reply