Quick Sigorta’dan eğitim için bir adım daha

 Quick Sigorta’dan eğitim için bir adım daha

Türkiye’nin yerli ve milli sigorta şirketi olarak tüm başarısını bu topraklara atfeden Quick Sigorta, söz verdiği gibi çocuklar için en büyük çalışmasını hayata geçiriyor. Ağustos 2019’da Antalya Valiliği ile protokolü imzalanan Quick Sigorta İlkokulu’nun açılışıyla birlikte eğitime tam destek verecek. Yaklaşık 6.5 dönümlük arazide inşasına başlanacak okul; kantin, çok amaçlı salon, spor salonu, kütüphane gibi bölümlerinin yanı sıra basketbol ve voleybol oynanabilen saha, iç bahçe ve kapalı teneffüshaneleriyle modern eğitim hayatının ihtiyaçlarını karşılayacak bir mimariye sahip olacak.

Quick Sigorta Gülseren – Hüseyin Doğan İlkokulu’nun temel atma töreni 6 Aralık 2019 saat 11:00’de Alanya Mahmutlar beldesinde gerçekleştirilecek. Antalya Valisi Sn. Münir Karaoğlu, Alanya Belediye Başkanı Sn. Adem Murat Yücel’in katılımlarıyla gerçekleşecek temel atma töreninde, Quick Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu, Maher Holding CEO’su Levent Uluçeçen ve Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar projenin detaylarını anlatıp basın mensuplarının sorularını yanıtlayacaklar. Törene ayrıca Quick Sigorta acenteleri de katılım gösterecek.

GAZETECİLER İLE EKONOMİ VE SİGORTACILIK ÜZERİNE TOPLANTI

Temel atma töreni sonrasında 7 Aralık 2019 Cumartesi günü saat 11.00’de Calista Luxury Resort Otelde, Maher Holding CEO’su Levent Uluçeçen, Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar, Corpus Sigorta Genel Müdürü Sertem Demir’in katılacağı bir basın toplantısı düzenlenecek. Toplantıda Maher Holding Sigorta Grubunun çalışmaları, ekonomi ve sigortacılık üzerine bilgiler paylaşılacak ve gazetecilerin soruları cevaplandırılacak.

Temel atma töreni Alanya, Mahmutlar Mahallesi, Sinanpaşa Caddesi, No:3-4 Alanya/Antalya adresinde saat 11.00 yapılacaktır.

İlginizi Çekebilir

Leave a Reply